Ons team

Centrum voor Lifestyle Geneeskunde

Dokter Werner A. Faché
Dokter Werner A. Faché, lifestyle arts
Medische leiding Linus Pauling Preventie Centrum

Erkend huisarts, UG 

Docent 

  • geaccrediteerde lessen voor artsen.
 
Actief lid:
  • Wetenschappelijk comité jaarcongres Nutri & Fytotherapie

 

Consulent:

  ° Cardea Lifestyle Medicine Clinic, Merelbeke, http://cardea.be

  ° Open MRI Zen, Sluis, Nederland, http://openmrizen.com

 
Gastdocent seminaries en congressen
Zoals:
  • European Parliament, Brussels 2010 - ‘Vitamin D Nutritional Policy in Europe’.
  • Euro-Prevent Cardiology, Amsterdam 2014 - ‘The Use of Laboratory PLAC testing in the Prevention of Cardiovascular Disease Events’.
  • Universiteit Gent, Faculteit Geneeskunde, gastcollege Gent 2014 - ‘Implementering van het Healthy Lifstyle Concept in de Preventieve Cardiologie’.
  • Cardio ’16, Belgische Cardiologische Liga, Brussel 2016 - ‘Behandelingsopties van patiënten met hypercholesterolemie’.
  • Congres Nutri & Fytotherapie, Brussel 2016 - Het Metabool Syndroom, Innovatieve biomarkers en de klinische relevantie van het gezond lifestyle concept, biostatines en olijfpolyfenolen’.
  • Sportcongres, Gent 2018 - ‘Epigenetische risicofactoren en de relevantie van Silicium in de preventie en de behandeling van osteoporose, osteoarthrose en inflammatoire aandoeningen van het bewegingsstelsel’.
  • ...

 

Karen Van Steenberge
Karen Van Steenberge
Medisch secretariaat
Contact
Telefoon:
09/222.24.00

  
Gezondheidscoach
website: https://karenvs.com/

Als gediplomeerd healthcoach onderzoek ik je drijfveer, motivatie en haalbaarheid van je doel. Het accent ligt op gedragsverandering naar een gezonde levensstijl door te werken aan verschillendelevensdomeinen.
 
Consulent
 
Cardea Lifestyle Medicine Clinic,  Merelbeke
 
Contact
Telefoonnummer: 0456 11 21 57
Jana, Martine en Ilse
Verpleegkundig team
Contact
Telefoon:
09 265 68 69

In het Centrum staat een team van verpleegkundigen van het Wit-Gele Kruis in voor infuustherapie en bloedafnames. Dit gespecialiseerd team bestaat uit verpleegkundigen met expertise in complexe verpleegtechnische zorgen. Naast hun taken in het Centrum nemen ze ook complexe zorgen op bij patiënten thuis. Zo kan stomazorg, complexe en oncologische wondzorg, chemotherapie, palliatieve zorg… in het comfort van de thuisomgeving worden uitgevoerd.